Firma detaljer:

ShowYourSport.com ejes og drives af:

 

Nordic Body Power Aps

Lervangvej 30

6950 Ølstykke, Ringkøbing

Danmark

CVR:  DK-42318132

Info@nordicbodypower.com

 

Vision

ShowYourSport.com skal være det foretrukne online samlested for Skandinaviske folk med interesse for sport, helse og generel sundhed.

Vi vil have glade og tilfredse brugere og vi vil være kendte for at seriøsitet, kvalitet og samarbejde for at nå brugernes fulde tilfredshed.

Vores ultimative mål er at skabe verdens største og mest respekterede Sociale Sports Medie og samtidig blive en anerkendt arbejdsplads hvor vores medarbejdere trives såvel fysisk som mentalt.

 

Mission

ShowYourSport.coms mission er at opbygge et sikkert og gennemført online værested for vores brugere og kunder - hvor både ophold og handel foregår i et sikkert og komfortabelt miljø.

Gennem forhandling af sports, sundhedsrelaterede og helse relaterede produkter, kombineret med et nytænkende system til overskudsdeling, vil vi bringe både sundhed og økonomi tilbage til både kunder og vores ambassadører.

Over tid vil ShowYourSport.com være kendt for at have bidraget væsentligt til Skandinaviske sportsudøvere og sportsklubbers trængte økonomier.

Vi ønsker at skabe en sund og vedvarende forretning der på sigt bliver en god arbejdsplads for folk med samme lidenskab som stifterne.

 

Bank

Spar Nord

Registreringsnummer:         9006

Konto nummer:                    1300382947

SWIFT/BIC:                            SPNODK22

IBAN:                                      DK1790061300382947